Winactie leukste Franse les in het PO

WINACTIE 2021

Platform Vroeg Frans – dé netwerkorganisatie voor docenten Frans in het basisonderwijs – organiseert ook in 2021 weer prijsvraag ter gelegenheid van de Dag van de Franse Taal.

Doe ook mee!

We hopen dat zoveel mogelijk basisscholen meedoen met deze feestelijke dag op donderdag 11 november 2021 en een leuke Franse activiteit organiseren. Misschien zelfs wel een hele Franse dag/dagdeel?! Heb je een idee? Stuur het ons toe en win een prijs!

Het leukste Franse lesidee

Wil je meedoen met deze winactie en kans maken op een prijs? Stuur dan jouw Franse lesidee voor de basisschool aan ons toe : een spel, een dansje, een karaoke-wedstrijd. Het maakt niet uit, als de kinderen maar plezier hebben en kennis maken met de Franse taal en cultuur. Zoek je inspiratie? Vraag het ideeënboekje aan van De Franse Juf.

Jury

De jury bestaat uit Sandra van Die, coördinator van Platform Vroeg Frans en Juf Olga, Franse Juf in de plusklassen van een basisschool in Zoetermeer en educatief blogger.

Deadline

Om mee te dingen naar de prijs, vragen we je jouw lesidee toe te sturen vóór 20 november 2021. Geef een korte omschrijving van de activiteit en vermeld voor welke groep(en) de activiteit geschikt is. Vergeet niet je naam te vermelden, je school en de plaats waar je school gevestigd is.