Filmactie Pathé bioscopen

 

Pathé is een van oorsprong Frans bedrijf dat in 1896 werd opgericht en dit wordt gevierd met iedereen die van de Franse taal houdt! Films zijn namelijk een fantastische manier om een jong publiek meer kennis en inzicht te geven in de Franse taal en cultuur. Op 14 november organiseert Pathé bioscopen daarom vertoningen van de Franse film Bon Dieu! 2 in het hele land. Het is een hilarische film die goed in de smaak valt bij jongeren. Kom daarom met uw klas naar een bioscoop bij u in de buurt!

De film

Na het succes van Bon Dieu! zijn de families Verneuil en Koffi terug. Het Franse echtpaar Claude en Marie Verneuil wordt met een nieuwe crisis geconfronteerd. Hun vier schoonzonen willen samen met hun vrouwen en kinderen Frankrijk verlaten en hun geluk in het buitenland beproeven.

Bon Dieu! 2 is een komische film die goed in de smaak valt bij jongeren (bekijk de trailer). Leerlingen beleven met deze film gegarandeerd een fantastische middag!

 

Praktische informatie

Tijd: 14 november 2019 om 14:00 uur of een ander tijdstip op aanvraag

Plaats: Pathé bioscopen in Amersfoort, Amsterdam (Pathé Arena), Arnhem, Groningen, Haarlem, Maastricht, Rotterdam (Pathé de Kuip) Tilburg en Utrecht (Pathé Rembrandt Utrecht)

Taal: Frans met Nederlandse ondertiteling
Ticketprijs: €7,- per leerling voor de middagsessie of €6,- in de ochtend (afname minimaal 35 tickets). De CJP Cultuurkaart kan hiervoor worden ingezet.

Kaartverkoop: via school@pathe.nl, via weborder of aan de kassa. Let op: tickets voor dit tarief zijn niet op de website van Pathé bioscopen te koop.