Tommy & Rowan (HGT) promoten de Franse taal

De keuze voor Franstalige muzieknummers voor al onze optredens in Holland’s Got Talent was eigenlijk onbewust. Maar achteraf realiseerden wij ons dat die muziek ons heel erg aanspreekt en de taal dus ook. Daarnaast worden we geïnspireerd door de danscultuur die er in Frankrijk heerst en de fijne sferen die de oude nummers weer terugbrengen“.

Tommy Heeffer en Rowan van den Boomen hebben de elfde editie van Holland’s Got Talent gewonnen. In alle uitzendingen dansten zij op Franstalige muziek

Rowan en Tommy leerden elkaar kennen op de dansacademie in Tilburg. Als enige twee jongens in een klas vol meiden werd hun vriendschap steeds sterker en de liefde voor dans bracht hun samen. Deze twee, inmiddels beste vrienden, laten sindsdien op inspirerende manier zien dat dans een mooie manier is om gevoelens uit te drukken.

Hun missie is om mensen door middel van dans dicht bij hun gevoel te brengen en willen dat doen met het maken van shows die mensen raken en echt wat betekenen. Al eerder wonnen zij de Kunstbende finale in de categorie dans en de felbegeerde Gouden Thermometer. In dit voorjaar waren zij ook te zien op TedX Breda.

Met het winnen van Holland’s Got Talent winnen de dansers uit Bergen op Zoom en Tilburg een geldbedrag van €50.000. “Het geld willen we investeren in onze studie, maar óók in een programma waarmee we mensen op een laagdrempelige manier helpen om zichzelf beter te laten voelen d.m.v. dansoefeningen, denk aan personen met een trauma.”

Hun optreden bij de elfde editie van Holland’s Got Talent